Solskjaer uit de race

OG Solksjaer heeft zichzelf uit de race voor de Villa hotseat gepraat. Hij blijft bij Molde FK na een bewogen weekend.

Zo vlug Ole Gunnar Solksjaer opdook als potentiële kandidaat op Alex McLeish op te volgen in B6, zo vlug de Noor alweer geschrapt werd van het lijstje kandidaten.

Op vrijdag werd het vliegtuig van eigenaar Randy Lerner gespot op de luchthaven van Birmingham. Het vertrok richting Noorwegen, waar het Solksjaer ophaalde voor informele gesprekken.

Het weetje ging als een lopend vuurtje de digitale wereld rond, waarop de clubleiding van de Noorse ploeg razend werd. Solskjaer bleek geïnteresseerd in de job en de Villa fans hoopten  massaal dat Randy Lerner hem een contract zou voorschotelen.

Maar zover komt het dus niet. De Noor bedankte voor de eer nadat hij maandagavond samen zat met zijn voorzitter. Naar eigen zeggen wegens familiale redenen.

“Ik blijf voor mijn familie waar ik nu ben”, vervolgt de voormalig international van Noorwegen. “Ik heb mijn familie achttien maanden geleden terug naar huis gehaald en kan het niet maken om nu weer weg te gaan. Aston Villa was daarom geen optie, dat heb ik ook meneer Lerner laten weten.”

Voor iedereen blijft het gissen wie de nieuwe manager wordt, nadat ook Paul Lambert van Norwich zijn neus ophaalt voor een overstap.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s