Time’s up, Big Eck!

Amper een dag na het seizoenseinde is het bestuur van Aston Villa overgegaan tot actie: Alex McLeish werd met onmiddellijke ingang bedankt voor bewezen diensten.

De seizoensafsluiter op Carrow Road was het harde, finale uitroepingsteken na een dramatisch seizoen. Dankzij Comedy Capers in de bezoekende defensie stonden the Canaries reeds met de rust 2-0 voor.

Villa was onmachtig en kon over de ganse wedstrijd slechts eenmaal dreigen. De lage schuiver van Agbonlahor belandde via de vingertoppen van Ruddy tegen de paal.

De meegereisde supporters telden de seconden af naar het laatste fluitsignaal. McLeish werd in de gezangen niet gespaard, terwijl concullega Lambert werd toegejuicht.

Laat het nu net die Paul Lambert zijn die samen met Roberto Martinez topfavoriet is om Big Eck op te volgen. De jonge manager slaagde erin om met een samenraapsel van lower league-spelers Norwich naar de veilige middenmoot te brengen, nadat het twee opeenvolgende promoties had behaald.

In een harde communiqué spaarde de clubleiding het falen van de manager niet: “De club was niet tevreden met de afgelopen seizoen behaalde resultaten en het spelpeil. Het bestuur is zich ervan bewust dat de supporters meer verwachten en we zullen er dan ook alles aan doen om die verwachtingen in te lossen.”

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s