Paul Lambert’s Claret & Blue Army

Paul Lambert is woensdagmiddag aan de verzamelde pers officieel voorgesteld als nieuwe manager van Aston Villa FC. De Schot was sinds 2009 aan de slag bij Norwich City.

Toen Lambert overnam bij the Canaries speelde het nog voetbal in de League One. Amper drie jaar later eindigde Norwich onder leiding van de 42-jarige gewezen middenvelder 12e in de Engelse hoofdklasse.

Bij Villa volgt hij dus zijn landgenoot Alex McLeish op, die een dag na het seizoenseinde diende te vertrekken uit Villa Park. Op de persconferentie sprak Lambert ambitieuze woorden uit. Toch werden geen specifieke doelstellingen uitgesproken door de nieuwe oefenmeester.

“Dit is een club met enorm potentieel. Het won zelfs ooit een Europese cup. Het wordt belangrijk de fans opnieuw achter de ploeg te krijgen, al ben ik zeker dat dit zal lukken. We zullen ze alvast trachten te vermaken met vermakelijk voetbal en als er dan gewonnen wordt, is iedereen tevreden. Al zullen we ook moeilijke momenten kennen, waar we de steun gaan kunnen gebruiken.”

Ook liet Lambo zich ontvallen dat Martin O’Neill positief sprak over de club en zijn passage hier.

Met de nodige inkomende en uitgaande transfers in aantocht, wordt het alleszins geen saaie zomer!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s