Chelsea smeert Villans zware nederlaag aan

Na de glansprestatie op Liverpool vorige week, werd Villa keihard van hun roze wolk getrapt. Het Chelsea van Eden Hazard maakte brandhout van onze Villans. Het werd 8-0.

De thuisploeg had slechts drie minuten nodig om de ban te breken. Een voorzet van César Azpilicueta werd  binnen gekopt door Fernando Torres.

Op het halfuur verdubbelde David Luiz de score nadat hij een vrijschop met een bananenschot verzilverde. Nog voor de kampswissel was het helemaal over en uit voor de bezoekers uit Birmingham. Ivanovic maakte in de rebound er 3-0 van.

Lampard en Ramires zetten de forfaitscore op het bord. Oscar zorgde voor nummer zes vanaf de strafschopstip, terwijl Eden Hazard bij de 7-0 eerst zijn verdediger het bos in stuurde alvorens de bal in de verre kruising te mikken.

De ingevallen Piazon zag nog een strafschop gered door Brad Guzan, die overigens waarschijnlijk de beste Villan op het veld was.

In blessuretijd werd het dan toch 8-0 via Ramires.

Op Boxing Day komt Tottenham Hotspur op bezoek op Villa Park. Een ideale gelegenheid om het één en het ander recht te trekken..

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s