Fleet Street Rumours: 06/06

Deze avond werd de eerste contractverlenging aangekondigd. Verdediger Nathan Baker verlengde zijn contract tot 2016. Ook met Andreas Weimann zou een akkoord dichtbij zijn, al is dat wachten tot de Oostenrijker zijn interlandverplichtingen achter de rug heeft.

Zoals reeds algemeen geweten verlaat Richard Dunne B6, maar verlaat hij ook Birmingham? Het arme City schuimt opnieuw de markt af op zoek naar vrije spelers en the Blues lieten hun oog vallen op de Ier. Ook het Schotse Celtic hengelt naar zijn diensten.

Paul Lambert is duidelijk op zoek naar een aanvallende middenvelder. Eerder werd de Bulgaar Aleksander Tonev (ten onrechte?) enkele malen gespot in Birmingham, nu wordt Younes Belhanda van het Franse Montpellier hevig gelinkt. De winger heeft een slordig prijskaartje hangen van £ 12m en zou onder andere gegeerd zijn door AC Milan, Inter en Atletico Madrid. Toch liet hij verstaan dat hij een Engels avontuur wel ziet zitten:

“Ik heb iedereen verteld dat mijn voorkeur uitgaat naar de Engelse competitie”, zegt de 23-jarige Belhanda in gesprek met Sky Sports. “Aston Villa is een geweldige club met een fantastische historie. Ze spelen in de beste competitie ter wereld. We zullen zien wat er gaat gebeuren.”

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s