Fleet Street Rumours: Weekend round-up

Op Villa’s geruchtenfront werd het een kalm weekend in de tabloids. Zoals eerder vermeld bleven we in quasi elke paper gelinkt met de Bulgaarse winger van Lech Poznan Aleksander Tonev. Volgens verschillende bronnen zou een bod van £ 2,5m reeds aanvaard zijn door zijn club.

Ondertussen blijft Christian Benteke een dagelijkse item in de media. Nu zou Liverpool de Belg zien als vervanger van Luis Suarez, mocht die naar Real Madrid verhuizen. Het zou ons echter verwonderen, mocht hij daadwerkelijk vertrekken voor het belachelijk bod van £15m. The Scousers betaalden enkele jaren geleden namelijk £ 35m voor ene Andy Carroll

Verder bevestigde Andras Stieber dat hij een extra jaar bij Villa blijft. De inmiddels 21-jarige Hongaar zal waarschijnlijk worden uitgeleend om speelminuten op te doen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s