Win een exemplaar van “Sympathy for the Devils”

In “Sympathy for the Devils” ontrafelt voetbalauteur Raf Willems de opvallende doorbraak van Christian Benteke en de andere 9 Belgische voetbaltoppers in de Premier League.

Hij ging hen persoonlijk opzoeken bij hun club en sprak ook met hun entourage: ouders, jeugdbegeleiders, vrienden. Het resulteert in 10 hoogstpersoonlijke portretten.

Simon Mignolet / Vincent Kompany / Thomas Vermaelen / Jan Vertonghen / Moussa Dembélé / Marouane Fellaini / Kevin Mirallas / Eden Hazard / Romelu Lukaku / Christian Benteke

Via Belgian Villains maak je nu kans om een exemplaar van dit boek te winnen.
Hoe? Beantwoord de drie onderstaande vragen en verzend via het antwoordformulier:

  • Aston Villa is één van de twaalf stichtende leden van de Football League. Meer zelfs, het initiatief om een voetbalcompetitie op te starten, kwam van een Villa-directeur. Wie zoeken we?
  • In 1982 won Villa de meest prestigieuze Europese beker tegen Bayern Munchen. Wie scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd?
  • Deze speler beleefde de droom van elke Holte Ender: uitkomen voor uw eigen club. Maar liefst 234 officiële wedstrijden speelde hij in Claret & Blue en scoorde in de League Cup-finale tegen Leeds. Nu is hij club ambassadeur.

De wedstrijd loopt tot en met 10 juli. Niet gewonnen? Wij bieden nog steeds 2,5 EUR korting op het boek via deze link.

Dit bericht werd geplaatst in Belgian Villains. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s