Weinig animo in het KC Stadium

Zaterdagnamiddag namen Hull City en Aston Villa genoegen met een brilscore. Hoewel het allesbehalve een boeiend kijkstuk was, kunnen beide clubs tevreden zijn met het puntje.

Paul Lambert plaatste meteen Gabby Agbonlahor en Ashley Westwood in de ploeg en schakelde terug over naar de 4-3-3 opstelling. Daartegenover stond een promovendus die zijn rentree in de hoogste afdeling niet had gemist en reeds 10 punten wist te sprokkelen.

Na 15 minuten studieronde kwam Hull voor het eerst piepen aan het venster. Leandro Bacuna ontzette een lage voorzet vlak voor de neus van Danny Graham. Ook Ron Vlaar belette de Sunderland-loanee even later het scoren na een voorzet van de rechterkant.

Libor Kozak en Andreas Weimann speelden een bleke partij, waardoor Villa aanvallend weinig kon forceren. Enkel de wederoptredende Agbonlahor zorgde voor dreiging met een lage schuiver, maar McGregor ging goed plat en de bal ging in hoekschop.

Vlak voor rusten belandde een loeier van Huddlestone in de handen van Guzan.

De tweede helft was qua spektakel wellicht nog minder aantrekkelijk dan de eerste. We noteerden slechts twee kansen over de 45 minuten.

Na goed voorbereidend werk van Bacuna ging het leer via tussenstation Weimann tot bij Agbonlahor, die opnieuw een mooie kans onbenut liet.

Doelman McGregor hield met een routinesave El Ahmadi nog de winning goal.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s