Troosteloze puntendeling tegen rode lantaarn

Onder het toeziend oog van Prince William kon Aston Villa geen afstand nemen van hekkensluiter Sunderland. In een partij die eindigde zoals het begonnen was, waren de enkele schaarse kansen dan nog voor de bezoekers.

Dat the Black Cats sinds augustus geen enkel punt meer raapten buitenshuis, was zaterdag weinig van aan te merken. Dossena en Gardner zagen hun poging in het zijnet belanden, terwijl Giaccherini vlak voor rusten dé kans van de wedstrijd onbegrijpelijk van dichtbij nog over de lat wist te mikken.

Daartegenover stond weinig dreiging tegenover. Een afstandsschot van Agbonlahor bracht Mannone niet in verlegenheid. Na de kampwissel een iets betere thuisploeg, maar verder dan wat routine-saves verrichten, moest Mannone niet meer doen.

Een bleke Benteke werd pas in de slotfase gewisseld ten voordele voor Kozak. De Tsjech toonde in die 5 minuten wellicht meer overgave en werkkracht dan de Belg in de overige 85 minuten. Hopelijk keert het tij woensdagavond, want dan staan een lastige trip naar St Mary’s op het programma.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s