Losing streak zet zich door

Een ongeïnspireerd Villa verloor kansloos op Goodison Park. Het werd een zware 3-0 nederlaag tegen het plaatselijke Everton.

We wisten het vooraf. Met de top 5 van vorig seizoen wachtte er – na de sterke competitiestart – een loodzwaar programma.

Nadat er in de eerste partij op Liverpool meteen werd gewonnen, werd het optimisme nog wat verhoogd. Vooraf hadden we wel op wat puntjes gerekend in de thuiswedstrijden, dus was de winst op Anfield een bonus.

Helaas kon Villa niet bouwen op de start en liet het zich telkens te gemakkelijk naar de slachtbank leiden. Zaterdag was niet anders.

The Toffees namen de bezoekers meteen bij de keel. Everton had dit seizoen nog niet gewonnen voor eigen publiek en wou daar duidelijk verandering in brengen. Jagielka kon het thuispubliek iets na het kwartier voor de eerste maal doen juichen.

Villa had daar weinig tegenover te stellen. Schaarse dreiging kwam er van Alan Hutton. De Schotse Cafu rukte op vanop rechts, sneed naar binnen en zag zijn krulbal net aan de verkeerde kant van de paal belanden.

Direct na de onderbreking was het boeken toe. Brad Guzan kon een makke poging van Romelu Lukaku niet pareren en het leer rolde onder zijn arm de doellijn over. Wedstrijd gespeeld.

Vooraleer de partij volledig dood bloedde bediende linksback Baines na een snelle spelhervatting rechtsback Coleman die de 3-0 eindcijfers tegen de touwen tikte.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s