Slechte reeks duurt verder

Hekkensluiter Queens Park Rangers nam maandagavond gemakkelijk de maat van Aston Villa. De jongens van Paul Lambert boeken zo hun vijfde opeenvolgende nederlaag.

De bezoekers startten nochtans goed aan de partij. Het had veldoverwicht, zonder echt te dreigen. Enkel Ashley Westwood zag een afstandsschot in de armen van Rob Green verdwijnen.

QPR nam de druk op en speculeerde op de tegenaanval. De tactiek was meteen succesvol. Bobby Zamora troefde Ron Vlaar af in de lucht en de tweede bal was voor Charlie Austin. De West-Londense spits knalde het leer in de linkerbenedenhoek tegen de netten.

Het spelpeil van Villa verminderde met de minuut. Ruimte in overschot op de flanken, maar Weimann en Agbonlahor bleven het maar centraal zoeken.

Tien minuten na rust werd het toch ei zo na gelijk. Benteke legde een vrijschop terug naar Ciaran Clark, maar de verdediger deed te weinig met de wenkende kans.

Villa’s beste man was de Colombiaan Carlos Sanchez. De pitbull speelde met veel inzet en knokte voor elke centimeter grond. Helaas ging het licht bij hem 5 minuten uit. Eerst kon David Hoilett niet profiteren van zijn balverlies, maar even later deed Charlie Austin dat wel.

Clark had nog dé mogelijkheid op de aansluitingstreffer. Rob Green en een alerte Sandro voorkwamen dat.

Aston Villa boekt zo een vijfde opeenvolgende nederlaag. Wat het erger maakt, is dat het in die 5 geen enkele keer wist te scoren. Benieuwd wat het zondag wordt tegen de Spurs…

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s