Back to reality

Ook Tim Sherwood heeft het tij niet kunnen keren. Aston Villa verloor in het eigen Villa Park met 1-2 cijfers van Stoke City.

Na de bekeroverwinning en een week vol positieve geluiden leek Stoke City – dat enkele belangrijke pionnen miste – een hapklare blok voor de herboren Villans.

De thuisploeg startte sterk en Scott Sinclair opende met een heerlijke kopbal de score middenin de eerste periode. Villa Park ontplofte en de herlancering leek een feit.

Helaas herviel Villa in oude gewoonten. The Potters namen de wedstrijd over en op slag van rust bediende Ireland Diouf en het stond opnieuw gelijk.

Na de onderbreking bleven de bezoekers de partij controleren. De wedstrijd kabbelde rustig verder op weg naar een puntendeling tot Ron Vlaar diep in blessuretijd grandioos in de fout ging.

Na een slechte balaanname greep de Nederlander naar de noodrem. Het verdict? Rood, penalty en 0 punten.

Na het onverwachte puntengewin van Burnley op leider Chelsea zakt Aston Villa verder weg in de stand. Het bevindt zich momenteel op de voorlaatste plaats en er mag zich stilstaan afgevraagd worden waar het volgend punt vandaan zal komen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s