Gueye dicht bij overstap, Praet volgende?

Volgens SkySports staat Idrissa Gueye héél dicht bij een vierjarige verbintenis bij Villa. Slechts een medisch onderzoek houdt de transfer voorlopig tegen.

Gueye is een Senegalese middenvelder die voor het Noord-Franse Lille uitkomt. De 25-jarige international kan zowel als defensieve middenvelder als box-to-box uit de voeten.

Een resem clubs toonden eerder deze zomer interesse. Zou werden biedingen van Southampton, West Ham en Crystal Palace geweigerd door Lille. Villa zag gisteren een bod van £ 9m aanvaard en bronnen melden dat een vierjarige verbintenis ei zo na rond is. Eens medisch gekeurd, wordt de speler voorgesteld.

Verder blijft het geruchten regenen over de plas. Toen Fabian Delph zijn contract verlengde begin dit jaar, zou er een opstapclausule ingebracht zijn van £ 8m. Volgens verschillende bronnen zou Manchester City bereid zijn dit bedrag op tafel te leggen en Delph een stevig weekloon te serveren. Een vertrek van de Engelse international zou natuurlijk zuur zijn voor Villa fans, zeker na alle commotie rond zijn contractverlenging en de uitingen van clubliefde.

Mocht Delph dan toch vertrekken, dan lijkt Dennis Praet een mogelijke piste om het middenveld verder te versterken. Het makelaarsbureau Stellar Group heeft de opdracht om Praet te transfereren en zou hem aangeboden hebben aan Villa. Volgens enkele media heeft Villa reeds een bod van £ 7m uitgebracht. Hopelijk zit daar muziek in…

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s