Helenius volgende vertrekker

Nicklas Helenius verlaat na een anoniem verblijf Aston Villa voor Aalborg.

De Deense aanvaller maakte in juni 2013 de overstap van Aalborg, maar werd nooit een succes bij the Villans. Over zijn verblijf kunnen we kort zijn: in zes selecties kon hij maar éénmaal de netten doen trillen, had hij te maken met een serieuze depressie en verloor hij zijn shorts op een voetbalveld.

Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan zijn moederclub Aalborg. Die moeten best tevreden geweest zijn, want Nicklas tekende zopas voor twee seizoenen. Aalborg moet geen transfervergoeding betalen, daar Helenius transfervrij kon vertrekken.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s