Villa v QPR 1-0

Zeven overwinningen in de laatste acht wedstrijden met daarin slechts 1 tegendoelpunt. Na de nederlaag op St. James Park midden februari, toen de zevende in negen matchen nota bene, werd alweer maar eens bang achterom gekeken. Het zou toch geen waar zijn, een nieuwe degradatie?! Twee maanden later bezorgt het 18e doelpunt van het seizoen van Jonathan Kodjia Villa de drie punten tegen middenmoter Queens Park Rangers.
The Steve Bruce way. Zoals hij het bij Birmingham en Hull reeds voordeed. De wedstrijd an sich had weinig om het lijf. QPR had veldoverwicht, maar kreeg amper kansen bij elkaar geknutseld. Bruce rekent op de klasse van zijn aanval en na amper vijf minuten tekende Kodjia voor het enige doelpunt van de wedstrijd.
Negen punten achterstand op nummer zes, Sheffield Wednesday. Nog achttien te verdienen. Hoop doet leven, nietwaar?

 

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s