Neil Cutler nieuwe keepertrainer

Dean Smith realiseerde een opmerkelijke transfer. Van bij rivaal West Bromwich Albion kaapte Smith doelmannentrainer Neil Cutler weg. De hoogaangeschreven coach was pas sinds januari aan de slag bij the Baggies. Voorheen was hij vier seizoenen actief bij Walsall, waar hij nog onder Smith werkte.

Baggies manager Darren Moore was dan ook teleurgesteld in de overgang. “We trachten er alles aan te doen om Neil bij ons te houden, maar blijkbaar was een reunie met Dean Smith voor Neil te verleidelijk.”

Voor Cutler is het ook geen volledig nieuwe stap dat hij zet. Rond de eeuwwisseling was hij nog reservekeeper bij the Villans. Zijn enige officiële speelminuten waren in een 0-4 gewonnen uitwedstrijd op Middlesbrough, waar hij in de slotfase David James verving.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s