Staat Aston Villa eindelijk op?

Een aartsmoeilijke verplaatsing zou het worden, het bezoek aan Pride Park. De mannen van Frank Lampard zijn dé vormploeg van het ogenblik. Na een aarzelende seizoensopening spelen ze fris voetbal, onder impuls van enkele jonge raspaardjes. De eerste plaats wenkte, maar dat was zonder Dean Smith en zijn armada gerekend.

The Villans waren niet onder de indruk van the Rams en hadden de ganse wedstrijd de bovenhand. Enkel in de eerste periode gaf het enkele kansen weg, maar Nyland toonde zich opnieuw een prima lijnkeeper.

Toen de brilscore middenin de tweede helft nog op het bord stond, pakte Smith uit met een positieve wissel. Een moegestreden Kodjia werd vervangen door Bolasie. Bruce had daar wellicht een verdedigende middenvelder voor gedropt.

Een goed kwartier later stond het 0-3 in het voordeel van Villa. McGinn, Abraham en een heerlijke vrije trap van Hourihane.

Een mooie overwinning die hopelijk de toon zet voor de rest van de competitie. We bleven in zicht van de playoffs en zelfs de eerste plaats. Er wacht tot het jaarseinde een moeilijk schema, te beginnen met Small Heath na de interlandbreak.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s