Bragging rights

Er zijn sommige doelpunten die spontaan in ons opkomen bij het denken aan de Second City Derby. De volley van Gary Cahill, de twee late treffers van Gabby, Hourihane’s pareltje of de bom van Thomas Hitzlsperger. Gisteren kwam daar een legendarisch doelpunt bij.

2751

Photograph: Alex Livesey – Danehouse/Getty Images

The Scottisch Cafu, Alan Hutton voor de vrienden, slalomde voorbij een gans legioen Bluenoses en plaatste het leer kalm naast Lee Camp. Diego Armando zou trots geweest zijn op zo’n doelpunt.

 

Helaas zijn onze vrienden uit B9 te nietig om ze het hen in ons Belgenlandje nog eens goed in te wrijven. Op de 10 000 natuurlijk na die nog altijd in Brugge vertoeven na hun Europees uitje enkele jaren geleden. Toch blijft het heerlijk wakker worden op maandagochtend na zo’n wedstrijd. Zonder goed te spelen had Villa te veel kwaliteit en wist het vier maal te scoren. Het bevestigt ons vermoeden dat we op het juiste spoor geraken.

Natuurlijk moet Aston Villa op dit niveau altijd de wedstrijd aanvatten om te winnen. En eindelijk hebben we een trainersstaf die dit ook inziet. Brucey gaf ons een serieuze handicap en het is alweer achter de feiten aanhollen, maar o jee – Do you want to bet against us?

De komende kalender oogt niet prettig en zal ons een goede indicatie geven. Als we begin januari nog de voeling hebben met de top 6 zou ik toch maar niets boeken eind mei 2019. Onwards and upwards.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s