Lions club – werking seizoen 2021/2022

Beste leden

Het is inmiddels iets meer dan een jaar geleden dat onze laatste club meet plaats vond in Kortrijk. Die avond gingen we roemloos ten onder tegen Man Utd en de plannen werden gemaakt voor het komende seizoen. Luton en Birmingham away werden met stip aangeduid, maar dankzij een Great Escape werd een avondje stappen aan de Tyne Bridge weer een optie.

Het werd uiteindelijk een seizoen zonder plannen. Een apart voetbalseizoen waarin horeca grotendeels gesloten was, afspreken in groepsverband een no go was en het kanaal oversteken al helemaal een utopie werd. Toch hebben we op deze aparte manier kunnen genieten van onze Villans. Denk maar aan die klinkende 7-2 overwinning tegen Liverpool, de 6 op 6 tegen Arsenal en het stiekem dromen van Europees voetbal.

Inmiddels staat het voetbalseizoen 2021/2022 voor de deur en mogen we uitkijken naar perspectieven – zowel op het veld als voor onze Lions Club:

  • De eerste club meet zal in augustus of september doorgaan, waarbij we opnieuw zullen afwisselen tussen de Irish Pubs in Kortrijk en Gent.
  • Hopelijk krijgen we binnenkort uitzicht op het organiseren van een groepsreis, maar momenteel laten de restricties het niet toe om dit verder uit te werken.
  • Leden kunnen reeds inschrijven op tickets voor thuis- en uitwedstrijden over het ganse seizoen. Meer info is te vinden op deze link.
  • Voor onze leden kunnen we in samenwerking met Ignition Sports Media de programmaboekjes ‘News & Record’ aanbieden voor £ 150 op jaarbasis (incl. verzendingskost). Klik hier om ze te bestellen.

Zoals steeds blijft het lidmaatschap volledig gratis.

UTV!

Dit bericht werd geplaatst in Belgian Villains. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s