Doet Ashley een Rooney’tje?

Ashley Young liet het management deze week weten dat hij voorlopig geen nieuw contract tekent. Hij concentreert zich liever eerst op zijn voetbal.

nullNochtans kwamen er enkele weken geleden andere verhalen naar buiten. Young gaf te kennen dat hij zeer dicht bij een akkoord stond om zijn verblijf op Villa Park te verlengen. Nu klinkt het dus anders…

“Ik heb de mensen bij Villa laten weten dat ik op dit moment geen nieuw contract teken. Ik weet dat de club graag wil dat het gebeurt, maar in de huidige situatie heb ik nog altijd een jaar te gaan na dit seizoen. Ik heb het gevoel dat er komende zomer voldoende om over te praten is”, aldus Young in The Sun.

“Ik wil benadrukken dat ik geen problemen heb met Aston Villa. Ik hou van de fans en ik heb veel plezier in het spelen voor deze club. Ik wil me concentreren op wat er op het veld gebeurt en wil me niet laten afleiden. Het is een belangrijk seizoen voor mij en hopelijk gaan we mooie tijden tegemoet onder leiding van de nieuwe trainer”, aldus de Engelse international.

Ondertussen deed Tottenham manager Harry Redknapp afstand van geruchten dat de Spurs Young illegaal zouden hebben benaderd. Hij heeft naar eigen zeggen totaal geen interesse in de vleugelmiddenvelder.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s