January Rumours – Part II

Steve Sidwell staat dicht bij een Villa Park exit. Volgens verschillende bronnen staat slechts een medische keuring zijn overgang naar het in moeilijkheden verkerende West Ham United in de weg. Sidwell kwam enkele seizoenen geleden over voor £ 5m van Chelsea, maar kon nooit zijn stempel drukken bij Villa.

– Het is niet uitgesloten dat Brad Friedel ook na dit jaar onder de lat staat bij the Villans. Hoewel manager Gérard Houllier bevestigde dat ze met het oog naar de toekomst enkele andere doelmannen aan het scouten zijn, bestaat de kans dat Friedel ook volgend seizoen Villa’s number 1 blijft. Als Big Brad het zelf nog ziet zitten natuurlijk…

– Voor Fans’ Favourite John Carew lijkt het einde in zicht. De bonkige Noor is einde contract na dit seizoen en de voorhistorie in Lyon met Houllier spreekt niet in zijn voordeel. Birmingham-manager Alex McLeish boorde evenwel de geruchten van een overgang naar the Blues de grond in. “Ik heb de speler John Carew altijd gemogen. Ik trachtte hem zelf nog naar Rangers te brengen, maar momenteel is hij niet het type waar naar we op zoek zijn,” aldus McLeish.

– Haalt Houllier het volgend opkomend Frans talent naar Villa Park? Het heeft er alle schijn naar. Gueida Fofana, van Le Havre, blonk afgelopen zomer uit voor zijn land in het EK -19, waar het goud haalde. De defensieve middenvelder prijkt op verlanglijstjes van heel wat club, maar the Gaffer hoopt dat zijn vorige job bij de Franse voetbalbond hem in het voordeel zal spelen bij een eventuele overgang.

David Wheater lijkt de vervanger te zullen worden van Curtis Davies en/of Richard Dunne. De bijna 24-jarige verdediger kan voor een spotprijs weg bij Middlesbrough, dat hem anders dreigt te verliezen op een Bosman. Zijn ex-collega Stewart Downing liet eerder deze maand uitschijnen dat Wheater na de jaarwisseling opnieuw in de Premier League zal ballen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

2 reacties op January Rumours – Part II

  1. ronne zegt:

    En plots was het stil… Geen piressen meer op overschot? -lol-

  2. Sebbie zegt:

    Piressen op overschot? Er zitten al genoeg dode mussen op de banke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s