Spelers vertrekken op leenbasis

John Carew en Jonathan Hogg worden de komende zes maanden respectievelijk aan Stoke City en Portsmouth uitgeleend.

Voor Carew lijken de dagen in Claret & Blue achter de rug. De Fans’ favourite is namelijk eind juni een vrije speler en met de komst van recordaankoop Darren Bent ziet het er niet naar uit dat deze verbintenis verlengd zal worden.

Jonathan Hogg daarintegen krijgt de kans om op Fratton Park wat extra ervaring op te doen. De jonge middenvelder kwam door allerlei omstandigheden dit seizoen piepen bij de hoofdmacht en liet daar fraaie dingen zien. Met de komst van Jean Makoun en verscheidene spelers die van blessures zijn hersteld, is het voor beide partijen beter dat hij wat wedstrijdminuten bijeen haspelt in de Championship.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s