Today’s Rumour Mill : 22/05

Wordt Dieumerci Mbokani de vervanger van Darren Bent volgend seizoen in Claret & Blue? De Birmingham Mail linkt ons vandaag alvast met de Congolees. De Belgische media spreekt enkel over West Bromwich en laten we het maar zo houden. Volgens verschillende bronnen gaat Paul Lambert op zoek naar verdedigende versterking. Aaron Creswell, een jonge linksback van Ipswich Town, wordt net als vorige zomer in verband gebracht met een overgang. Ook Joleon Lescott zou nog steeds een optie zijn, meldt James Nursey (Daily Mirror)

Aan de vertrekkende kant lijkt Richard Dunne een certitude. De ervaren rot is einde contract en kwam dit seizoen niet in actie wegens blessureleed. Het ambitieuze Monaco heeft zijn oog laten vallen op Charles N’Zogbia. De Franse winger zou £ 5m moeten opbrengen. £ 5m is ook het bedrag dat Villa moet betalen, wil het Shay Given van de loonlijst schrappen. Chris Herd is dan weer een optie voor Middelsbrough.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s