Today’s Rumour Mill: 23/05

Vandaag is Christian Benteke het gespreksonderwerp in kranten, Twitter en andere fora. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Tekkers een vertrek ernstig overweegt. “Als Aston Villa zegt dat ik moet blijven, leg ik me daar niet noodzakelijk bij neer”, zegt Benteke. “Ik wil in elk geval geen spijt hebben dat ik niet alles uit mijn carrière heb proberen te halen.” In een video-interview met de RTBF weet Benteke dan weer van niets af en wacht hij op een telefoontje van zijn makelaar. Ondertussen zorgt Villa voor de opvolging. De 16-jarige Liam Prynn staat dicht bij een overstap naar B6. De spits speelt momenteel voor de jeugdploeg van Torquay Utd.

Ondertussen zijn de namen bekend van de spelers die geen nieuwe verbintenis krijgen. Naast Richard Dunne mogen Eric Lichaj, Simon Dawkins en reservegoalie Andy Marshall uitkijken naar een andere werkgever. In ander nieuws wordt Darren Bent voor de zoveelste dag op rij gelinkt met een vertrek. Op Twitter liet Midlands-watcher Pat Murphy evenwel begrijpen dat Villa enkel bij een goed bod bereid zou zijn zijn recordaankoop af te staan.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s