Fleet Street Rumours: 29/05

Shay Given heeft aan de Ierse pers aangegeven dat zijn avontuur bij Aston Villa erop zit. De ervaren doelman wil absoluut spelen en dat zit er bij AVFC niet meer in. Promovendus Hull City zou een bod van £ 1m overwegen. Een uitleenbeurt behoort tevens ook tot de mogelijkheden.

Verschillende media linken Darren Bent vandaag met Crystal Palace. Na de promotie gaat manager Ian Holloway op zoek naar de nodige ervaring en hij denkt dat de trefzekere spits één van die schakels kan worden. Verder linkt de Birmingham Mail Eric Lichaj met Nottingham Forest en Richard Dunne met QPR.

De Express & Star denkt dat Bent’s vervanger uit de Championship komt. Charlie Austin speelt momenteel bij Burnley en Paul Lambert zou bereid zijn £ 4.5m op tafel te leggen voor de 23-jarige spits die er dit seizoen 28 in het mandje legde. Aleksander Tonev is een andere piste die bewandeld wordt, weet the Sun. De Bulgaarse winger geniet van verregaande interesse van Celtic en is beschikbaar voor een kleine £2m.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s