Weinig animo op Upton Park

Voor doelpunten moest men zaterdagnamiddag niet op Upton Park zijn. West Ham Utd en Aston Villa beëindigden de wedstrijd zoals die begonnen was, met een brilscore.

The Hammers startten zonder uitgesproken spits, terwijl Aston Villa – deels genoodzaakt – met 8 defensief ingestelde spelers aantrad. Het speculeerde op de counter en kreeg daar in de beginfase enkele malen de ruimte voor.

Andreas Weimann schudde belager James Tomkins van zich af, maar Jaaskelainen weerde met zijn lichaam het leer uit doel. Even later werd de Oostenrijker opnieuw de diepte ingestuurd. Hij ging iets te gewillig neer in een duel met Ravel en referee Howard Webb zag er geen fout in.

Ook aan de overkant was het oppassen geblazen. Matt Jarvis kwam oog-in-oog met Brad Guzan, maar de ex-Wolves winger kon de Amerikaan niet kloppen. De laatste dreiging van de eerste periode kwam van de voet van Collison, zijn schot zoefde net naast de paal.

Na de kampwissel was het lang wachten op enig vermaak. Pas in het slotkwartier kwam Christian Benteke in de wedstrijd. Een diepe voorzet van Matty Lowton bereikte de Belg aan de tweede paal. Zijn kopbal spatte uiteen op de dwarsligger.

Later rekte Jaaskelainen zich nog goed uit om een grondscherend schot van Benteke uit zijn kooi te weren.

Het laatste wapenfeit van de partij was voor de thuisploeg. De ingevallen Joe Cole draaide zich knap vrij en vond van dichtbij Guzan op zijn weg.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s