Bod op Hoolahan afgewezen

Norwich City heeft een bod op Wes Hoolahan afgewezen. De club lijkt allesbehalve geneigd om zijn middenvelder af te staan aan Aston Villa.

De nodige versterking en ervaring denkt Paul Lambert bij zijn ex-club Norwich te zullen vinden. Lambert bracht een bod uit van £ 750k voor de creatieve middenvelder Wes Hoolahan, maar the Canaries wezen het eerste bod af.

Hoolahan maakte de opgang van de derde divisie tot de Premier League mee bij City. Sinds het vertrek van Lambert naar Villa krijgt de 31-jarige minder speelgelegenheid en lijkt hij niet afkerig te staan tegenover een overgang naar Birmingham.

Of er een verhoogd bod van Villa komt, valt af te wachten. David McNally, CEO van Norwich, liet verstaan dat Hoolahan onder geen enkel beding wordt verkocht aan Villa. Met andere woorden; het vertrek van Lambert ligt nog gevoelig. Wordt ongetwijfeld nog vervolgt…

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s