Soldenmaand: twee tijdelijke krachten aangetrokken

Met het aantrekken van Grant Holt en Ryan Bertrand heeft Aston Villa zich geroerd op de transfermarkt. Beide spelers komen tot het einde van het seizoen de rangen versterken.

Grant Holt is een oude bekende voor Paul Lambert. Lambo had Holt drie seizoenen onder zijn hoede bij Norwich, waar de spits in 2011-2012 een topseizoen kende en maar liefst 17 keer wist te scoren. Deze zomer stapte hij over naar tweedeklasser Wigan. Een transfer die niet meeviel. Hij wist nog maar twee maal te scoren.

Bij Chelsea werd linksback Ryan Bertrand gehaald. Met de blessure van Joe Bennett en het matig presteren van Antonio Luna was deze positie een zwakke plek bij the Villans. Ondanks zijn 24 jaar heeft Bertrand toch de nodige ervaring opgedaan op Stamford Bridge. Vooral onder Roberto Di Matteo kreeg de tweevoudig Engelse international kansen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s