He’s fast as fuck

“Een dikke, vette nul,” is wellicht uw antwoord op de vraag wat Gabriel Agbonlahor de laatste jaren heeft gepresteerd in een Villa shirt. En toch wisten we met z’n allen wel dat het in de sterren geschreven stond.

telemmglpict000126689608-large_trans_nvbqzqnjv4bq-pfgfgbz9l_4v5drqnfcxucuomxmk8ggoujtw8dvz4kNet zoals in de heenwedstrijd bracht Gabby van bij zijn introductie leven in de partij. The Blues waren scherper in het eerste deel van de wedstrijd, maar tonen waarom ze zo laag staan. Geen kwaliteit. En Villa balde op zijn Brucey’s. Het deed pijn aan de ogen.

Maar toen kwam Villa fan Gabriel Agbonlahor het terrein opgerend. Eventjes Craig Gardner gedag zeggen en gans Villa Park had hij mee. De thuisaanhang schakelde een niveau hoger en stuwde de ploeg naar de overwinning.

En of de winning goal iets betekende voor de geboren en getogen Brummie. Als ‘one of our own’ ging hij helemaal door het lint. Stiekem hoopte ik in zijn schoenen te staan. Wat een onbeschrijfelijk gevoel moet dat zijn zo’n derby goal voor the Holte End.

Laten we hopen dat dit de ommekeer kan zijn in zijn carrière. Als die nog te redden valt, is nog maar zeer de vraag. Het is hem alvast van harte gegund.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s