Terry eerste zomeraanwinst

Met John Terry als eerste zomertransfer haalde Aston Villa het wereldnieuws. De voormalige Engelse international komt transfervrij over van Chelsea.

ston-villa-announce-new-signing-john-terryTerry kende naast een kort verblijf in de jeugdopleiding van West Ham slechts 1 club, Chelsea. Hij brak er eind de jaren ’90 door en ontpopte zich tot een verdediger van wereldklasse. Een fitte Terry moet in de Championship steeds een meerwaarde worden. Zijn verminderde explosiviteit wordt ruimschoots opgevangen door spelinzicht, ervaring en leiderschap.

Toch doet deze overgang heel wat stof opwaaien bij Villa supporters. Naast zijn leeftijd, hij wordt er 37, is Terry geen onbesproken blad. Hij kwam veelvuldig in de tabloids om diverse extra-sportieve redenen.

Volgt Hart?

Op de sociale media gaat sinds enkele dagen het gerucht dat Villa een bod op Joe Hart aan het voorbereiden was. Inmiddels wordt dit gerucht opgepikt door diverse tabloids.

Aston Villa en Manchester City zouden – neem het toch maar met een korreltje zout – een akkoord hebben met betrekking tot de overgang van de Engelse international. Het betreft een uitleenbeurt, die omgezet wordt in een permanente transfer als Villa stijgt.

Beide clubs zijn het eens over de koopsom, enkel de doelman zelf moet zijn fiat geven.

Wij zijn benieuwd.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s