King Albert zet wedstrijd naar z’n hand

Zaterdag iets voor half vijf kijkt ondergetekende tussen enkele verplichtingen door naar de tussenstand. QPR leidde met 1-0. “Daar gaan we weer,” en met weinig resterende hoop ging de mobiel aan de kant. Een uurtje later werd de 4g-verbinding toch opnieuw aangelegd. Onverhoopt gaf de app aan dat Albert Adomah er met twee potjes de wedstrijd had doen kantelen.

Villa hield gemakkelijk stand en deskysports-albert-adomah-aston-villa-jake-bidwell-qpr_3854990ed waar onder andere Wolves en Sheffield Utd er niet in slaagden, de volle buit halen op Loftus Road. QPR is dit seizoen onder Ian Holloway een aardig voetballend ploegje, zeker thuis, en deze overwinning mag gerust tot één van de beste resultaten van het seizoen worden gerekend.

Gelukkig maar. De buren uit Wolverhampton en the Blades uit Sheffield blijven maar winnen en de kloof blijft zo een 7 punten. Een kloof dat Villa nog steeds meedraagt vanuit de beginperiode. Betere thuisresultaten tegen Hull en Brentford hadden een wereld van verschil kunnen zijn met betrekking tot de rangschikking. Bruce minimaliseerde nog maar eens de slechte start tijdens zijn post match interview dit weekend. Laten we hopen dat the gaffer zijn gelijk haalt en we in mei automatisch kunnen promoveren.

Dinsdag komt het zwalpende Sunderland op bezoek en zaterdag komt Ipswich naar B6. Een zes op zes is een must om druk te blijven uitoefenen op de leiders. Sleutel tot het komende succes lijkt de spitspositie te zullen worden. Kan de jonge Keinan Davis – terecht beloond met een verbeterd contract – zijn vorm aanhouden? Met de onbeschikbaarheden van Kodjia, Hogan en Agbonlahor is de spoeling dun vooraan. Misschien maar best een  halen in januari als extra verzekering?

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s