We’re on our way

Drie punten scheiden Aston Villa nog van de automatische promotieplaats. Zaterdag werd een nieuwe klinkende thuisoverwinning geboekt tegen Barsnley, dat het zonder loanee Gary Gardner diende te rooien.

Na amper twintig minuten spel stond de 3-1 eindscore op het bord. Een brace van Scott Hogan en een binnenschuiver van Conor Hourihane waren de beloning van een sterke eerste helft.

Derby County en Bristol City deelden onderling de punten, terwijl ook Cardiff City op bezoek bij Sheffield Wednesday niet verder geraakte dan een gelijkspel. Na de recente 12 op 12 bevindt Villa zich nu op drie punten van de tweede plaats, bezet door Derby County.

Met nog 18 wedstrijden voor de boeg zullen hoogstwaarschijnlijk nog vele twists & turns gebeuren. Ook ploegen als Fulham en Middlesbrough die op een kleine afstand volgen, mogen nog niet afgeschreven worden. We kunnen alleszins niet ontkennen dat Villa dé favoriet hoort te zijn voor de tweede plaats. Onder leiding van een herboren Jack Grealish, de terugkeer van John Terry en de breedte van de kern mag Villa enkel tevreden zijn met het hoogst haalbare.

Binnen een dikke week volgt een moeilijke uitwedstrijd op Hillsborough. Een overwinning zou de ambities alleen maar kracht bijstellen. The Villans moeten streven naar een winratio van 12 wedstrijden op 18 en winst bij Wednesday zou een mooie start zijn.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s