The Emperor is back

Dé belangrijkste transfer van deze zomer is een feit. Tyrone Mings is nu officieel een Villan. Initieel ontvangt Bournemouth zo’n 18 miljoen pond, een bedrag dat door eventuele bonussen flink kan oplopen.

Tyrone, op een dwaalspoor bij the Cherries, versterkte eind januari onze zwalpende verdediging. Bij zijn debuut op Reading kreeg hij nog de volle laag op Twitter na een ongelukkige stamp op Nelson Oliviera, maar toen was het al duidelijk. Een verdediger naar ons Villa-hart. Eéntje die moeiteloos in het rij’tje van McGrath, Southgate, Ehiogu, Laursen en andere Mellberg’s kan plaats nemen.

Een korte uitleenbeurt diep in het seizoen is zelden een meevaller. We herinneren ons Kyle Walker, maar verder? Vanaf het eerste ogenblik was er een oprechte liefdesverhouding tussen Mings en de fans. Of hoeveel uitgeleende spelers zouden de dag na de finale gespot worden in full kit in het treinstation van de club waar je eigendom van bent?

En wat we van hem volgend seizoen verwachten? “Mings can only get better!”

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s